ВиК - Варна ще има нов шеф.Шестима са кандидати допуснатите до

...
ВиК - Варна ще има нов шеф.Шестима са кандидати допуснатите до
Коментари Харесай

Шестима са кандидатите за нов шеф на ВиК - Варна

ВиК - Варна ще има нов началник.

Шестима са претенденти позволените до събеседване в състезанието за шеф на ВиК-Варна. Това оповестяват от Български ВиК холдинг. Техните имена са Михаил Маринов, Пламен Стоянов, Веселин Русев, Румен Николов, Десислав Желязков и Николай Николов. Сред претендентите не попада името на настоящия шеф Валентин Вълканов.

Конкурсът се организира в три стадия – прелиминарен асортимент на претендентите по документи, създаване на Концепция за развиване на предприятието за 3-годишен интервал на ръководство и изявление /събеседване/ с претендентите.

Предварителния асортимент минаха всичките седем претенденти – Михаил Маринов, Пламен Стоянов, Веселин Русев, Румен Николов, Иво Дочев, Десислав Желязков и Николай Николов. Концепция за развиване на предприятието обаче са представители шестима, като условието не е спазено само от Иво Дочев, написа

Прави усещане, че измежду претендентите не е сегашният шеф Валентин Вълканов. Заместникът му Михаил Маринов обаче взе участие в конкуренцията. Сред искащите шефския пост във ВиК-Варна има един някогашен шеф (Веселин Русев) и един някогашен заместник-управител (Пламен Стоянов).

Събеседването с позволените претенденти ще се организира на 16 януари в постройката на Български ВиК холдинг в София. Договорът за ръководство с класирания преди всичко претендент ще бъде подписан за период от 3 години, прецизират от холдинга.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР